Bli medlem

Välj månads- eller årsmedlemskap och få direkt tillgång till alla klasser och funktioner. Du kan ändra eller avsluta ditt medlemskap när du vill.

Detta ingår

  • Introduktionskurs
  • 2 nya klasser/vecka
  • 350+ klasser (5-60min)
  • Månadens korta - för dig med lite tid
  • Välj klass efter problemområde
  • Spara dina favoriter
  • Använd friskvårdsbidrag
  • 10% rabatt i webbshoppen

Logga in

Glömt lösenordet?
Har du inget konto? Bli medlem

Inga produkter i varukorgen.

Gå till kassan
Påminnelser

Påminnelser

Vi uppdaterar påminnelsfunktionen.
Åter i funktion inom kort.

Med vänliga hälsningar
Team Postural Yoga

Ställ en fråga

Inskickade frågor besvaras under våra Q&A (frågestunder) som hålls för medlemmar varje månad.

*” anger obligatoriska fält

Valfritt (för eventuella svar eller kompletteringar)
Hidden
Viktigt!
Tekniska frågor och medlemsfrågor mailas direkt till info@posturalyoga.com.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Jag vill tipsa min kunder/följare om Postural Yoga och hur bra det är! Kan vi göra ett samarbete?

Så roligt att du uppskattar Postural Yoga och märker av alla bra effekter! Vår drivkraft är att göra människors liv bättre så vi tipsar gärna om andra tjänster, produkter och personer som vi tror kan bidra till det. Vi erbjuder även alltid olika sätt att prova på och göra vissa övningar eller klasser gratis, samt ger rabatt till alla föräldralediga, studenter, sjukskrivna, sjukpensionärer och pensionärer. Det är ett sätt att se till att alla ska kunna testa Postural Yoga, oavsett vilka förutsättningar de har.

Det är viktigt för oss att ekonomiska drivkrafter inte blir tongivande i vår verksamhet och att våra kunder kan lita på att det vi tipsar om är saker som vi verkligen står för. Därför gör vi inga betalda PR-samarbeten och ger inte heller rabatter eller liknande till andras följare/kunder i utbyte mot att få synas i deras kanaler. Vi blir så glada av att se när andra tipsar sina vänner, bekanta, kunder eller följare om Postural Yoga, men vi vill att det ska vara för att de genuint känner att det är något bra de vill dela med sig av. Om du är obekväm med att be andra köpa saker kan du tipsa dem om våra gratisevent!

Är du massör, osteopat eller annan terapeut och redan rekommenderar dina patienter Postural Yoga så ger vi dina patienter 25% på deras första månad online. Maila info@posturalyoga.com för mer information och för att få din rabattkod.

Tack för att du sprider Postural Yoga vidare!